ВАЖНО - ПРИЈАВЕ ЗА ИСПИТЕ

Математика 1, Математика 2, Математика 3, Дискретне математичке структуре 14.06.2021. у 14:05

У претходном периоду велики број студената се није придржавао обавезе пријављивања за излазак на испите на сајту Катедре за математику, или се формално пријављивао а није излазио на испите, због чега није било могуће организовати испите на најбољи могући начин и у складу са свим епидемиолошким мерама. Зато ће у наредном периоду пријављивање како за писмене и усмене испите тако и за колоквијуме бити омогућено само 24 часа, два дана пре одржавања самог испита (односно колоквијума).

То значи да ће пријављивање за усмене испите из  Математике 3 и ДМС-а у јунском испитном року бити омогућено само 19.6. (од 0-24h), а за усмени испит из Математике 1 само 22.6. (од 0-24h) односно за усмени испит из Математике 2 само 23.6.. Након закључавања пријава, чланови Катедре за математику неће одговарати на мејлове и поруке у вези пријављивања за излазак на испит на сајту Катедре. Студенти који се не буду придржавали објављеног распореда полагања, полагаћe испит под посебним условима. 

Подсећамо студенте да је за излазак на испит неопходно да са собом имају важећи индекс и личну карту или пасош, а код себе не смеју имати пушкице нити било какву електронску направу: мобилни телефон, паметни сат, бубице или било шта слично.

© 2024 Катедра за математику| Факултет организационих наука | Универзитет у Београду