Припремна настава из математике за упис на техничке факултете

011/3950-842

Отворене су пријаве за припремну наставу.

Иновациони центар Факултета организационих наука организује припремну наставу из МАТЕМАТИКЕ за полагање пријемног испита на Факултету организационих наука и Техничким факултетима (Електротехнички, Саобраћајни, Машински, Грађевински, Технолошко-металуршки, Рударски и Математички факултет).

Настава почиње након формитања групе од највише 30 полазника. Фонд часова је 40, углавном се одржавају недељом у просторијама Факултета организационих наука . Наставу држе професори и асистенти Факултета ораганизационих наука са Катедре за математику.

Полазници имају сталне провере знања током трајања припремне наставе (домаћи задаци који се раде преко сајта – све информације о томе се добијају на првом термину). На крају припремне наставе врши се завршна провера знања у виду теста.  Полазници припремне наставе на располагању ће имати термине консултације код сваког предавача. Долазак на консултације најављује се мејлом.

Додатне информације можете добити на телефон 011/3950-842 радним даном од 09 до 15 часова или путем мејла stanciczozi@fon.bg.ac.rs

Програм
  1. Бројни изрази, Изрази, Процентни рачун    
  2. Функције, Квадратне једначине и неједначине    
  3. Ирационалне једначине и неједначине, полиноми    
  4. Експоненцијалне и логаритамске једначине и неједначине
  5. Тригонометрија    
  6. Планиметрија    
  7. Примена тригонометрије у геометрији, Стереометрија    
  8. Прогресије и аналитичка геометрија    
  9. Комбинаторика, Биномна формула    
  10. Функције - други део

 

Пријаве

Број места је ограничен бројем расположивих просторија на Факултету. Пријаве се врше попуњавањем формулара на овој страници. Након пријаве довољног броја кандидата и формирања групе бићете обавештени о распореду одржавања припремне наставе на број телефона који сте оставили при пријави.

Такође пратите овај сајт и страницу са обавештењима и распоредом одржавања, због евентуалних измена термина.

 Обавештења и распоред одржавања

Цена курса

Цена припремне наставе износи 28.000,00 динара ако се уплати у целини (уплатницу донети на првом термину) или 30.000,00 динара у две рате, и то прва рата 18.000,00 динара и друга 12.000,00 динара (прву уплатницу донети на првом, а другу на петом термину).  

Додатне погодности: Полазници припремне наставе имају попуст од 30% за пробни пријемни испит, који се традиционално одржава неколико дана пре самог пријемног испита из математике.

Уплата се врши на рачун:

Прималац: Иновациони центар Факултета организационих наука, Јове Илића 154, Београд

Жиро рачун: 160-312317-48

Позив на број: 38

Сврха уплате: "Накнада за припремну наставу из математике".

Пример попуњене уплатнице

Пријава за припремну наставу из математике

© 2019 Катедра за математику| Факултет организационих наука | Универзитет у Београду