ОБАВЕШТЕЊЕ

21.07.2020. у 12:14

  1. Како је августовски испитни рок наставак јулског, за све предмете наше Катедре ће у том року начин и правила полагања бити исти као у већ одржаном јулском року.
  2. За преостале испитне рокове школске 2019/20 ћемо следити препоруке надлежних, а студенти ће бити благовремено овавештени о начину полагања.
  3. Поново скрећемо пажњу студентима на неопходност правилног пријављивања испита, како преко апликације е-студент, тако и преко сајта наше Катедре. У јулском року појединим студентима нисмо могли да унесемо позитивну оцену, јер нису били пријављени преко е-студента. Због неправилне пријаве преко сајта Катедре смо организовали полагање усменог испита из Математике 2 у 3 смене, мада је било довољно 2 смене. Због оваквих и сличних проблема, молимо студенте који планирају полагање испита (или дела испита) да га благовремено пријаве студентској служби (преко е-студента), као и да пријаве сваки поједини део испита преко сајта Катедре ако заиста излазе на полагање (а не пријављују ако неће полагати).
  4. Због коришћења годишњег одмора до 18. августа нећемо одговарати на поруке студената. Хвала на разумевању!

© 2024 Катедра за математику| Факултет организационих наука | Универзитет у Београду